Δεν ενοχλήθηκε ο Ετό

Καμία ενόχληση δεν προκάλεσε στον Σάμουελ Ετό τα λεγόμενα του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο, αναφορικά με την πραγματική του ηλικία. «Αν παίζω έτσι στα 36, τότε θα μπορώ να σκοράρω μέχρι τα 50», δήλωσε χαρακτηριστικά ο στράικερ της Τσέλσι.



Δεν ενοχλήθηκε ο Ετό

Σε αντίθεση με αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Σάμουελ Ετό εμφανίστηκε να μην ενοχλείται από τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο περί αμφισβήτησης της ηλικίας του, σε προσωπικό διάλογο που είχε με Ελβετό επιχειρηματία.

Ο Καμερουνέζος τόνισε πως μοναδικός τους στόχος είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ αναφορικά με την ηλικία του δήλωσε πως αν κάνει τέτοιες εμφανίσεις στα 37, τότε θα μπορεί να σκοράρει μέχρι τα 50.

«Είμαι ο Σάμουελ Ετό, τι μπορώ να πω; Εάν στα 36 και τα 37 μπορώ να σκοράρω τρία γκολ στη Μάντσεστερ Σίτι, αυτό σημαίνει ότι έχω ακόμα να δώσω πράγματα και μπορώ να σκοράρω μέχρι τα 50», σημείωσε.

«Αλλά πραγματικά δεν με ενδιαφέρει, αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εμένα είναι να δίνω το μέγιστο για την ομάδα, για να τους βοηθήσω να κερδίσουν κάποιους τίτλους», επεσήμανε.