Ο αγγλικός Τύπος σήμερα
Τον Σεμπαστιάν Σκιλασί προσπαθεί να πάρει στο «Έμιρεϊτς» ο Αρσέν Βενγκέρ. Υποψήφιος αγοραστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ο Έγκερτ Μάγκνουσον.

Daily Mirror
Αρκετά δελεαστική πρόταση για τον Γουίλιαμ Γκαλάς ετοιμάζει ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ.
Εκτός αποστολής από την ήττα (1-0) της Σεβίλλης από τη Μπράγκα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο Σεμπαστιάν Σκιλασί, προκειμένου να μην χαλάσει η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Άρσεναλ.
The Sun
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι επιτέλους ο Τζέιμς Μίλνετ που δήλωσε: Ήρθα να πάρω τίτλους.
Την παραίτησή του από την προεδρία της Μπλάκπουλ λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, υπέβαλε ο Καρλ Όιστον, λόγω των ιδιοκτητών της ομάδας που κινούν τα νήματα.
Άμεση κίνηση θα πρέπει να κάνει ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, αν θέλει να αποκτήσει τον Λόικ Ρεμί, για τον οποίο η Μαρσέιγ κατέθεσε πρόταση 11,5 εκατ. λιρών.
Daily Mail
Τις καλοκαιρινές μεταγραφές της Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με την απόκτηση του Τζέιμς Μίλνερ, ενώ απάντησε στην κατηγορία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον περί «καμικάζι» των μεταγραφών.
Το ποσό των 500.000 λιρών έβαλε στα ταμεία της η Κάρντιφ από την κίνηση «ματ» που έκανε στην υπόθεση της απόκτησης του Κρεγκ Μπέλαμι από τη Σίτι.
Η Τότεναμ φαίνεται πως χάνει την «κούρσα» για τον Ρεμί, αφού η Μαρσέιγ έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τη Νις.
Daily Express
Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Σέι Γκίβεν, μετά την φανέλα βασικού που θα πάρει ο Χαρτ στην αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ με την Τιμσοάρα.
Νέο θαυμαστή απέκτησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο υποψήφιος αγοραστής της Μπλάκμπερν, Ασάν Αλί Σιντ, υποστηρίζει πως σε περίπτωση συμφωνίας με το σύλλογο, θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Άγγλου σούπερ σταρ.
The Times
Σε κρίσιμο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Λίβερπουλ από τον Κινέζο επιχειρηματία, Κένι Χουάνγκ, αφού το βράδυ της Τετάρτης απέστειλε τελεσίγραφο στον πρόεδρο των «κόκκινων», Μάρτιν Μπρόουτον, ζητώντας άμεση απάντηση στην προσφορά που έχει καταθέσει.