Στο δικαστήριο ο Γιάνγκ

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί για μια ακόμη φορά του τελευταίους μήνες  ο ο Ασλει Γιάνγκ ο οποίος κατηγορείται για τροχαίες παραβάσεις. 



Στο δικαστήριο ο Γιάνγκ

Τις τελευταίες μέρες ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο επίκεντρο για τις «βουτιές» που έχει κάνει κατά καιρούς, όμως αυτή τη φορά θα βρεθεί μπροστά στις δικαστικές αρχές για άλλες παραβάσεις.

Τον περασμένο Μάρτιο, κάμερα είχε εντοπίσει τον 28χρονο άσο να ξεπερνά το όριο των 50 μιλιών και να οδηγεί το Range Rover με ταχύτητα 70 μιλίων, ενώ σε άλλο περιστατικό δεν είχε μαζί του απαραίτητα έγγραφα.

Και για τα δυο περιστατικά του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, για τις οποίες ο Γιάνγκ δήλωσε αθώος, και η δίκη θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι το δικαστήριο είχε επιβάλλει στον Γιάνγκ ποινή αφαίρεσης του διπλώματος για έξι μήνες και πρόστιμο 1000 λιρών για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Μ62 τον περασμένο Γενάρη.