«Σταμάτα τις ‘’βουτιές’’, Aσλει»

Σε μια βραδιά που ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έχασε πέναλτι και ο Μαρουάν Φελαινί αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ο Ασλει Γιάνγκ …κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής



«Σταμάτα τις ‘’βουτιές’’, Aσλει»

Μπορεί με το πέναλτι που κέρδισε ο Γιάνγκ να έδωσε την ευκαιρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανοίξει το σκορ κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», όμως ο τρόπος με τον οποίο το κέρδισε δεν έμεινε ασχολίαστος.

 

«Ο Γιάνγκ ξεγέλασε τον διαιτητή, προφανώς ήθελε να κερδίσει πέναλτι. Πέφτει πολύ τους τελευταίους μήνες και έχει επικριθεί στην Αγγλία, αλλά φυσικά τώρα παίζουμε στο εξωτερικό και κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αποδεκτό» τόνισε ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ Ρόι Κιν στην ITV.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και το σχόλιο του πρώην διεθνή μέσου, Ρέι Γουίλκινς στο Skysports. «Η …βουτιά αυτή είναι θλιβερή. Είναι κακό που από όλες τις φάσεις της βραδιάς μένουμε σε αυτή την στιγμή γιατί ξεγέλασε τον διαιτητή. Ελπίζω ο Ασλει να το σταματήσει, γιατί είναι καλός παίκτης, αλλά δημιουργεί κακή φήμη» ήταν τα λόγια του.

Μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας στο ξεκίνημα της σεζόν, στο οποίο ο Γιάνγκ είχε δεχθεί την κίτρινη κάρτα για θέατρο, αλλά αργότερα κέρδισε πέναλτι, ο Ντέιβιντ Μόγιες, είχε προειδοποιήσει  τον παίκτη του ότι δεν θέλει να βλέπει τέτοια συμπεριφορά στο γήπεδο. Ωστόσο χθες ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε να σχολιάσει και αρκέστηκε να πει ότι ήταν απόφαση του διαιτητή, o oποίος μάλιστα βρισκόταν κοντά στη φάση.