Τώρα φταίει ο Λουκάκου !

Επίθεση στον επιθετικό της Εβερτον Ρομέλου Λουκάκου έκανε ο Αντρέ Βίλας Μπόας κατηγορώντας τον ότι δεν προσπάθησε να αποφύγει την σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς. 



Τώρα φταίει ο Λουκάκου !

Αφού συνεχίζει να επιμένει πως έδρασε σωστά στην περίπτωση του τραυματισμού του Ούγκο Γιορίς, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας αποφάσισε να ασχοληθεί και τον άλλο πρωταγωνιστή της φάσης, τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την κριτική που δέχθηκε από τον ιατρικό κόσμο για την απόφαση του να αφήσει εντός αγωνιστικού χώρου τον Γιορίς ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι, έριξε τις ευθύνες στον Βέλγο επιθετικό.

«Είναι εντυπωσιακή η έκταση που έχει πάρει το θέμα, ωστόσο κανείς δεν αναρωτήθηκε αν ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον τερματοφύλακα» τόνισε ο Πορτογάλος, επιμένοντας πως ο Λουκάκου θα μπορούσε να είχε πηδήξει για να μην χτυπήσει με το γόνατο του το κεφάλι του Γάλλου γκολκίπερ.

Παράλληλα, ο Βιλάς-Μπόας ο οποίος είχε φέρει στην Τσέλσι τον Λουκάκου το 2011, εξέφρασε και την απογοήτευση του γιατί όπως επεσήμανε ο 20χρονος επιθετικός δεν επικοινώνησε με τον Γιορίς μετά το ματς για να μάθει για την κατάσταση του.  Η δήλωση αυτή προκαλεί ωστόσο απορία, με δεδομένο ότι ο Πορτογάλος είχε σπεύσει από την πρώτη στιγμή να τονίσει πως ο γκολκίπερ της Τότεναμ ήταν μια χαρά και γι’αυτό συνέχισε και στο ματς.