Τσάμπιονσιπ – 13η αγωνιστική (preview)

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ, με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπέρνλι να υποδέχεται στην έδρα της την δεύτερη ΚΠΡ. Την Μπόρνμουθ εντός έδρας αντιμετωπίζει η τρίτη του πίνακα Λέστερ.



Τσάμπιονσιπ – 13η αγωνιστική (preview)

Η ΚΠΡ μετά το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής και την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Μίλγουολ, ταξιδεύει στην έδρα της πρωτοπόρου Μπέρνλι, η οποία παραμένει αήττητη για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Με τη μεταξύ τους διαφορά να βρίσκεται στους δύο βαθμούς, είναι σίγουρο πως ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά κρίσιμος εν όψει της συνέχειας.

Τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα είναι η Λέστερ, η οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μπόρνμουθ, ευελπιστώντας να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει στα υψηλά στρώματα.

Το εναρκτήριο ματς της 13ης αγωνιστικής διεξήχθη την Παρασκευή, με την Μίντλεσμπρο να παίρνει μία εμφατική νίκη επί της Ντονκάστερ με 4-0.

Η αγωνιστική δράση στην Τσάμπιονσιπ συνεχίζεται σήμερα (26/10) με την αναμέτρηση Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ να ξεκινάει στις 14:15, ενώ ένα τέταρτο αργότερα υπάρχει εναρκτήριο σφύριγμα στο Χάντερσφιλντ – Λιντς.

Την Κυριακή η Τσάρλτον υποδέχεται την «Ευρωπαία» Γουίγκαν, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η Γουότφορντ φιλοξενείται από τη Μπράιτον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Μίντλεσμπρο – Ντονκάστερ 4-0

Μπάρνσλεϊ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ (14:15)

Χάντερσφιλντ – Λιντς (14:30)

Μπλάκπουλ – Μπλάκμπερν

Μπόλτον – Ιπσουιτς

Ντέρμπι Κάουντι – Μπέρμιγχαμ

Μπέρνλι – ΚΠΡ

Γέοβιλ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Ρέντινγκ – Μίλγουολ

Λέστερ – Μπόρνμουθ

Τσάρλτον – Γουίγκαν (27/10)

Μπράιτον – Γουότφορντ (28/10)