Με Κάρικ κόντρα στους Πολωνούς

Ο Μάικλ Κάρικ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Ρόι Χότζον στην αποψινή αναμέτρηση με την Πολωνία στο «Γουέμπλεϊ», αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας φέρεται να αποφάσισε να αφήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο.   



Με Κάρικ κόντρα στους Πολωνούς

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η «Daily Mail», ο Μάικλ Κάρικ θα είναι αυτός που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Στίβεν Τζέραρντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής για τα «τρία λιοντάρια», απόψε (22:00) κόντρα στην Πολωνία για την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Ο Ρόι Χότζον δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-2-3-1 που οδήγησε την Αγγλία στην εμφατική νίκη (4-1) επί του Μαυροβουνίου, την Παρασκευή.

Σε σχέση με εκείνη την αναμέτρηση, η άλλη αλλαγή φαίνεται πως θα είναι το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που θα βρεθεί ο Φιλ Τζόουνς αντί του Κάιλ Γουόκερ, ενώ έτοιμος είναι και ο Άντρος Τάουνσεντ, που τις τελευταίες μέρες είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Η πιθανή 11άδα των Άγγλων (4-2-3-1): Χαρτ - Τζόουνς, Κέιχιλ, Γιαγκέλκα, Μπέινς - Κάρικ, Τζέραρντ - Τάουνσεντ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ - Στάριτζ.