Αγγλία-Πολωνία (preview)

Η Βραζιλία και το Παγκόσμιο Κύπελλο απέχουν μια νίκη και η Αγγλία υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Πολωνία στο «Γουέμπλεϊ» με στόχο να τσεκάρει το εισιτήριο, γλιτώνοντας τη διαδικασία των μπαράζ. Ξεκινά βασικός ο Τάουνσεντ.



Αγγλία-Πολωνία (preview)

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον Αντρος Τάουνσεντ. Η εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, στη νίκη με σκορ 3-1, ήταν λογικά να οδηγήσει τον Τύπο να ασχοληθεί με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Τότεναμ, ο οποίος τελικά ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και θα πάρει φανέλα βασικού από τον Ρόι Χότζον.

Ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στην 11αδα του σε σύγκριση με την ομάδα που αντιμετώπισε τους Μαυροβούνιους το βράδυ της Παρασκευής.

Από την πλευρά τους οι Πολωνοί, ταξίδεψαν στην Ουκρανία για δώσουν τον δικό τους τελικό στο Χάρκοβο όμως παρ΄ ότι πάλεψαν δεν τα κατάφεραν. Η ήττα με σκορ 1-0 ήταν και η οριστική ταφόπλακα στις ελπίδες τους για πρόκριση είτε μέσω της πρώτης θέσης είτε μέσω των μπαράζ.

Πλέον η παρέα του Λεβαντόφσκι θα αντιμετωπίσει χωρίς βαθμολογικό άγχος την Αγγλία και θα περιμένει πλέον τον ερχόμενο Σεπτέμβριο προκειμένου να ξεκινήσει η μάχη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Πιθανές Συνθέσεις:
Αγγλία:Χαρτ – Τζόουνς, Κέιχιλ, Γιαγκιέλκα, Μπέινς – Τζέραρντ, Λάμπαρντ – Τάουνσεντ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ – Στάριτζ
Πολωνία:Μπόρουτς – Βοϊτκόβιακ, Βασιλέφσκι, Γκλικ, Γεντρζέιτσικ – Λεβαντόφσκι, Κρισόβιακ – Σόμπατα, Κλιχ, Μπλαστσικόφσκι - Λεβαντόφσκι
Διαιτητής:Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)