Προσέχει για να έχει η Τσέλσι
Νέο πενταετές συμβόλαιο στον 18χρονο Ισλάμ Φερούζ προκειμένου να… απωθήσει Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, πρότεινε η Τσέλσι αποδεικνύοντας ότι ενδιαφέρεται και για το μέλλον.

Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος επιθετικός, βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2011 και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Μάλιστα, ο Μουρίνιο έχει δείξει ότι τον πιστεύει πολύ και δεν αποκλείεται άμεσα να το δούμε στην πρώτη ομάδα.
Οι εμφανίσεις του στο «Next Gen Series» της περασμένης σεζόν, έστρεψαν πάνω του τα βλέμματα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και έτσι η διοίκηση των «μπλε» ανέλαβε δράση. Πρότεινε στον Φερούζ νέο πενταετές συμβόλαιο και περιμένει την απάντηση θέλοντας να «δέσει» ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.