Πλησιάζει ακόμη περισσότερο ο Καπουέ

Κοντά σε συμφωνία με την Τότεναμ για την παραχώρηση του Ετιέν Καπουέ είναι η Τουλούζ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου σε Μέσο της χώρας.



Πλησιάζει ακόμη περισσότερο ο Καπουέ
«Σχεδόν τα έχουμε βρει με την Τότεναμ. Έχουν απομείνει κάποιες λεπτομέρειες που χρήζουν διευθέτησης, αλλά δεν νομίζω πως είναι μεγάλο ρίσκο το να πω πως ο Καπουέ θα αγωνίζεται εκεί από την επόμενη χρονιά».

Με αυτά τα λόγια στην «Equipe» ο πρόεδρος της Τουλούζ, Ολιβιέ Σαντρά επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας football365.fr, η οποία πρώτη δημοσίευσε την επικείμενη μεταγραφή του Καπουέ στα «σπιρούνια».

Ο 25χρονος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον λονδρέζικο σύλλογο, γενόμενος το τέταρτο μεταγραφικό του απόκτημά του, μετά τους Παουλίνιο, Νασέρ Τσαντλί και Ρομπέρτο Σολδάδο.