Να προλάβουν τα χειρότερα

Τον…ύπνο τους έχουν χάσει στην Πόρτσμουθ μετά την τελευταία τιμωρία της αφαίρεσης των εννέα βαθμών από το πρωτάθλημα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια ώστε να μην βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με νέα ποινή.



Να προλάβουν τα χειρότερα

Η άθλια οικονομική κατάσταση της ομάδας και το καθεστώς της αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης στο οποίο έχει εισέλθει, απέφερε στο σύλλογο την αφαίρεση εννέα βαθμών από τη μέχρι στιγμής συγκομιδή, ρίχνοντάς τον στο καναβάτσο. Οι ιθύνοντες την Πόρτσμουθ γνωρίζουν πως από τη νέα χρονιά η ομάδα τους θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, αφού πλέον δεν προλαβαίνει το…τρένο της σωτηρίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Το σημαντικό όμως είναι πως αν δεν έχει βρεθεί λύση στην αναγκαστική διαχείριση μέχρι τις αρχές Ιουνίου, τότε αυτομάτως με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα γίνει νέα αφαίρεση δεκαπέντε βαθμών, ως τιμωρία.

Αυτό θέλει να γλιτώσει και το προσωρινό αφεντικό των «πομπέις», Άντριου Ανδρονίκου, ο οποίος όμως δηλώνει πως δεν βιάζεται να βρει νέο αγοραστή. «Δεν θα επιτρέψω να χάσει άλλους βαθμούς η ομάδα. Κάνουμε προσπάθειες για να βγει από το καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης. Προχωράμε με αργές κινήσεις για να βρούμε τα σωστά άτομα» τόνισε στην «Daily Express».