Τελευταία προσφορά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταθέσει στην Μπαρτσελόνα μια 3η και τελευταία πρόταση απόκτησης του Σεσκ Φάμπρεγας έναντι 34 εκ. λιρών, ποσό το οποίο αν πραγματοποιηθεί τελικά η μεταγραφή, θα αποτελεί και το υψηλότερο που έχει δοθεί στην ιστορία του συλλόγου.



Τελευταία προσφορά

Μπορεί η ισπανική ομάδα να απέρριψε και τη 2η πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» και ο Σάντρο Ροσέλ να ξεκαθαρίζει ότι ο Σεσκ δεν πωλείται, ωστόσο ο Ντέιβιντ Μόγιες επιμένει. Όπως προκύπτει από δημοσίευμα της Mirror, ο Σκωτσέζος τεχνικός αφού είδε τις προτάσεις των 26 εκ. και 30 εκ. λιρών να απορρίπτονται, αποφάσισε να αυξήσει το ποσό στα 34 εκ. και πλέον περιμένει την απάντηση των Καταλανών.

Αν δεν γίνει δεκτή ούτε αυτή η πρόταση, τότε ο Μόγιες θα κινηθεί για την απόκτηση είτε του Γιοάν Καμπάιγ της Νιούκαστλ είτε του Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης.