Πέρεθ: «Δεν κάναμε πρόταση για τον Μπέιλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατέθεσε πρόταση στην Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αναμφίβολα, ο Μπέιλ αναμενόταν να αποτελέσει το πιο καυτό όνομα στη μεταγραφική περίοδου που διανύουμε. Η Ρεάλ ήταν έτοιμη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να σπάσει τη μπάνκα και να αποκτήσει το διεθνή Ουαλό εξτρέμ. Ωστόσο, ο Πέρεθ με δηλώσεις του τόνισε πως δεν υπήρξε επίσημη πρόταση της Ρεάλ για την απόκτησή του.
« Ο Μπέιλ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ανήκει στην Τότεναμ, με την οποία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Ωστόσο δεν κάναμε κάποια προσφορά για την απόκτησή του», ανέφερε ο Πέρεθ βάζοντας τέλος στις φήμες περί μετακίνησής του στη Μαδρίτη.
Ο Μπέιλ από το 2007 αγωνίζεται με τη φανέλα της Τότεναμ, με την οποία έχει πετύχει 42 γκολ σε 146 εμφανίσεις.
Επιμέλεια: Τάσος Ξενόπουλος