Δώδεκα εκατομμύρια για Παπαδόπουλο

Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έχουν θέσει ως Νο1 στόχο για αντικαταστάτη του Τζέιμι Κάραγκερ στη Λίβερπουλ , όπως αναφέρει σε αποκλειστικό δημοσίευμά της σήμερα η Liverpool Echo.



Δώδεκα εκατομμύρια για Παπαδόπουλο

To θέμα της απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από την Σάλκε επαναφέρει σήμερα η εφημερίδα Liverpool Echo η οποία σε αποκλειστικό της δημοσίευμα  αναφέρει πως οι «κόκκινοι» είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν 12 εκατομμύρια λίρες  για τη μεταγραφή αυτή.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορταζ, ο  Ελληνας αμυντικός αποτελεί το Νο1 στόχο της Λίβερπουλ για να καλύψει το κενό του Κάραγκερ και τονίζεται πως παρά το γεγονός ότι ο νεαρός άσος χειρουργήθηκε στο γόνατο τον περασμένο Δεκέμβριο αυτό δεν αποτελεί ανησυχία στους «κόκκινους».

Στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονταν επίσης ο Ασλει Γουίλιαμς της Σουόνσι και  ο Τόμπι Ολντερβιρελντ του Αγιαξ, ωστόσο όπως επισημαίνεται το ενδιαφέρον του συλλόγου στρέφεται κυρίως στον Παπαδόπουλο. 

Στο στόχαστρο των «κόκκινων» βρίσκεται επίσης και ο 20χρονος αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας Τιάγκο Λορι, τον οποίο θεωρούν ως μια επένδυση για το μέλλον, αντίθετα με τον Έλληνα αμυντικό ο οποίος πιστεύουν πως μπορεί άμεσα να ενισχύσει την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Το σκέφτεται για Τουρέ