Το σκέφτεται για Τουρέ η Λίβερπουλ

Στο πρόσωπο του Κόλο Τουρέ βρίσκει η Λίβερπουλ τον αντικαταστάτη του Τζέιμι Κάραγκερ, με –σχεδόν- όλες τις εφημερίδες στο Νησί να αναφέρουν πως ο Μπρένταν Ρότζερς δεν αποκλείεται να ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι.



Το σκέφτεται για Τουρέ η Λίβερπουλ

Ο διεθνής Ιβοριανός μένει ελεύθερος από τη Σίτι, με τους «πολίτες» να μην είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν το συμβόλαιό του και τον ίδιο να αναζητά σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Λίβερπουλ αναμένεται να προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον Ρότζερς να ξέρει πως ο Τουρέ θέλει να παραμείνει στο Νησί, σε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύλλογο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν Άγγλοι δημοσιογράφοι στο twitter, μετά την επιστροφή της Σίτι από την Αμερική ο Τουρέ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Μέλγουντ, στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ.

Την ίδια ώρα, οι Μάρτιν Σκρτελ και Σεμπάστιαν Κόατς είναι αμφίβολο εάν θα συνεχίσουν στο «Anfield», κάτι που κάνει τη Λίβερπουλ να αναζητά παρτενέρ για τον Ντάνιελ Άγγερ στο κέντρο της άμυνας.

Ο 32χρονος Ιβοριανός είχε 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.