Θέλει Μπέλαμι ο Ρέντναπ
Τον Γκρέγκ Μπέλαμι της Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας του ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ και ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mirror».

Ο έμπειρος τεχνικός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ουαλό επιθετικό και είναι διατεθειμένος να προσφέρει τα χρήματα που απαιτούν οι «Πολίτες». Την ίδια διάθεση δεν έχει όμως και ο πρόεδρος της ομάδας, οποίος δεν θέλει να ρισκάρει ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ για έναν παίκτη που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς.
Ο Ρέντναπ δέχεται την ένσταση αυτή, για αυτό και προσπαθεί να πάρει τον 31χρονο στράικερ με τη μορφή δανεισμού. Η Σίτι όμως, αντιδρά προς το παρόν σε αυτή την προοπτική και παρά το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, δεν πρόκειται να αφήσει εύκολα να φύγει.






















