Συνελήφθη ο Ντεφό

 Στη σύλληψη του Ζερμέν Ντεφό προχώρησε η αστυνομία , η οποία ερευνά τη καταγγελία δυο γυναικών πως δέχθηκαν απειλές κατά της ζωής τους  από τον επιθετικό της Τότεναμ. Ο διεθνής άσος ο οποίος τις κατηγορεί πως έκλεψαν από το σπίτι του αντικείμενα αξίας 200.000 λιρών, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να το απαγγελθούν κατηγορίες.  



Συνελήφθη ο Ντεφό

«Όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια» λένε και κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Ζερμεν Ντεφό. 

Όταν ο 30χρονος επιθετικός απουσίαζε από το σπίτι του, δυο ξαδέλφια του αποφάσισαν να διασκεδάσουν καλώντας δυο γυναίκες. Με την επιστροφή του ο Ντεφό διαπίστωσε πως κοσμήματα και ρούχα αξίας 200.000 λιρών είχαν κάνει «φτερά» και ζήτησε από τα ξαδέλφια του να επιστρέψουν τα χαμένα αντικείμενα.

Αργότερα οι δυο γυναίκες που είχαν βρεθεί στο σπίτι κατήγγειλαν πως απειλήθηκαν, όχι όμως από τον Ντεφό ή τα ξαδέλφια, αλλά από έναν 18χρονο αγνώστων στοιχείων, ο οποίος αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Ντεφό είχε λάβει αποζημίωση από την αστυνομία για παράνομη κράτηση, καθώς θεωρούσαν –λανθασμένα- πως του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης.