Αποδέχεται την ποινή ο Τέρι!

Τέλος στην ιστορία που τον ταλαιπωρεί και «τσαλακώνει» το κύρος και την αξιοπρέπειά του θα βάλει ο Τζον Τέρι. Ο αρχηγός της Τσέλσι, εμφανίζεται έτοιμος να γνωστοποιήσει ότι θα αποδεχτεί την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.



Αποδέχεται την ποινή ο Τέρι!

Το θέμα έχει κρατήσει έναν ολόκληρο χρόνο, ο Άγγλος αμυντικός έχει ταλαιπωρηθεί όσο δεν φανταζόταν ποτέ, έχει δει τη λίστα με τους… εχθρούς του να μεγαλώνει, την υπόθεση να αναπαράγεται καθημερινά στα Μέσα και δεν αντέχει άλλο.

Αντιδρώντας σε όσα συνέβαιναν και προκειμένου να πράξει το σωστό για το συμφέρον της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, αποσύρθηκε, ενώ, πλέον, ετοιμάζεται να πράξει το σωστό και σε προσωπικό επίπεδο. Σύμφωνα με τη «Daily Mail», θα βάλει τέλος σε αυτή τη δυσάρεστη, για τον ίδιο, ιστορία, αποδεχόμενος την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την FA για την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ, έστω κι αν είχε δικαιωθεί νωρίτερα από το δικαστήριο του Λονδίνου που έκανε λόγο για την απόλυτη παρεξήγηση…