Η συγγνώμη του Κόουλ

«Θύμα» της… συναισθηματικής φόρτισης της στιγμής έπεσε ο Άσλεϊ Κόουλ, όπως ανέφερε σε επίσημη τοποθέτησή του, με την οποία ζήτησε συγγνώμη από την FA για τα ειρωνικά σχόλια που έκανε μέσω twitter, μόλις ενημερώθηκε για το σκεπτικό της απόφασης, βάσει της οποίας ο Τζον Τέρι τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές.

Advertisement
Η συγγνώμη του Κόουλ

Το ανεξάρτητο πάνελ της FA γνωστοποίησε πως η ποινή που επιβλήθηκε στον αρχηγό της Τσέλσι, οφείλεται στο γεγονός πως «τα στοιχεία υπεράσπισης του κ. Τέρι ήταν αβάσιμα και σχεδόν… σκηνοθετημένα, πράγμα που ενίσχυσε την απόφασή μας για επιβολή τιμωρίας. Το συμπέρασμα που εξήχθη, είναι πως οι ύβρεις του Τέρι εξαπολύθηκαν με πρόθεση προσβολής του αντιπάλου του και όχι με ειρωνική διάθεση προς εκείνο».

Ο Άσλεϊ Κόουλ, που όπως τον περασμένο Ιούλιο στο δικαστήριο του Λονδίνου, είχε κληθεί σαν μάρτυρας υπεράσπισης, έτσι και πριν από μια εβδομάδα είχε καταθέσει εκ νέου στην ομοσπονδία για την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης που αντιμετώπιζε ο Τέρι.

Μόλις έμαθε και ο ίδιος για το σκεπτικό της απόφασης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Δηλαδή μου λέτε ότι είπα ψέματα ε; Μπράβο σας εκεί στην FA…».

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, έσβησε το συγκεκριμένο σχόλιο και με επίσημη δήλωσή του ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πως: «το σχόλιο το έγραψα πάνω στην ένταση της στιγμής και ήταν λάθος».