Μπάρτον: «Θα έπρεπε να ντρέπονται»!

Ευθεία επίθεση κατά της FA, οι άνθρωποι της οποίας θα έπρεπε να ντρέπονται, όπως τόνισε, εξαπέλυσε ο Τζόι Μπάρτον μόλις ενημερώθηκε για την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Τζον Τέρι για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.



Μπάρτον: «Θα έπρεπε να ντρέπονται»!

Ο έμπειρος μέσος που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Μαρσέιγ στη Γαλλία, ξέσπασε, αφού σε θέματα τιμωριών, πλέον, έχει… ιδιαίτερη ευαισθησία.

Η ποινή που είχε επιβληθεί σε αυτόν για την αποβολή στο τελευταίο ματς της περσινής αγωνιστικής περιόδου, όταν άφησε την ΚΠΡ με δέκα παίκτες στο «Etihad» κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, έφτασε στις 12 αγωνιστικές! Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η αναζήτηση φόρμουλας από τους διοικούντες τους Ρέιντζερς, ώστε να λυθεί η συνεργασίας τους.

«Η τιμωρία του Τέρι αποδεικνύει πολλά. Είναι μια τεράστια φάρσα όλο αυτό. Εγώ τιμωρήθηκα για 12 αγωνιστικές με την κατηγορία της αντιαθλητικής συμπεριφοράς και ο Τέρι για τέσσερις με την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης. Θα έπρεπε να ντρέπονται στην FA. Με τη διεστραμμένη λογική της ομοσπονδίας, θα έπαιρνα λιγότερες αγωνιστικές αν έβριζα κι εγώ με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς τους παίκτες της Σίτι αντί να τους χτυπήσω» έγραψε ο Μπάρτον στον προσωπικό του λογαριασμό στο twiiter.

Βέβαια, όπως και στην περίπτωση με τον Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ, έτσι και σε αυτή του Μπάρτον είναι διαφορετικά τα δεδομένα.

Ο Άγγλος μέσος αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Κάρλος Τέβες, έριξε γονατιά στον Σέρχιο Αγουέρο, προσπάθησε να κουτουλήσει τον Βινσέν Κομπανί και ζήτησε… τα ρέστα και από τον Μάριο Μπαλοτέλι εν εξάλλω.

Όλα αυτά, επιβάρυναν τη θέση του και του επιβλήθηκε τιμωρία 12 αγωνιστικών. Από την άλλη, εννοείται ότι και το θέμα του Τζον Τέρι είναι πολύ σοβαρό, αφού θίγεται το θέμα του ρατσισμού στα γήπεδα, ωστόσο, ο αρχηγός της Τσέλσι είχε μαζί του στην απολογία του στην FA και μια αθωωτική απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Όπως και να ‘χει, θα περιμένουμε, όπως και ο Τέρι, το σκεπτικό της απόφασης από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας…