Ντι Ματέο: «Πανάξια νίκη»

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο παραδέχθηκε ότι αγχώθηκε στο παιχνίδι με τη Στόουκ, αλλά μετά τη νίκη (1-0) με το γκολ του Άσλεϊ Κόουλ στο φινάλε, ο προπονητής της Τσέλσι υποστήριξε ότι η ομάδα του πήρε ό,τι άξιζε από το παιχνίδι με τους «πότερς».



Ντι Ματέο: «Πανάξια νίκη»

«Ήταν μια πανάξια νίκη. Παίζαμε… μόνοι μας. Οι αντίπαλοί μας έκαναν κάποιες ευκαιρίες κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά ήμασταν εξαιρετικά και το μοναδικό που μας έλειπε, ήταν το γκολ» είπε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Ήταν πολύ καλά οργανωμένη η Στόουκ και το περιμέναμε, η αλήθεια είναι. Η μεγάλη διαφορά σε ένα παιχνίδι, είναι το γρήγορο γκολ. Αν το πετύχεις, όλα είναι καλά. Για μένα, πάντως, δεν με νοιάζει το χρονικό σημείο. Ας το βάλουμε και στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αρκεί να βάλουμε το γκολ που θα μας δώσει τη νίκη».