Ηρέμησε ο Γιορίς!
Πως και πως περίμενε τη στιγμή που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ και τελικά τα κατάφερε! Ο Ούγκο Γιορίς άφησε πίσω τα… παράπονα που είχε από τον Αντρέ Βίλας Μπόας και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το ντεμπούτο του κόντρα στη Λάτσιο ήταν η αρχή της καθιέρωσης!

«Θέλω να παίζω. Υπήρξε μια μικρή περίοδος προσαρμογής, αλλά δεν ρώταγα πολλά πράγματα. Είμαι ήρεμος και χαρούμενος. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις σε μια ομάδα και να κερδίζεις αμέσως θέση βασικού. Είναι επιλογή του προπονητή. Είμαι εδώ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γάλλου τερματοφύλακα, που πρόσθεσε:
«Όταν πηγαίνεις σε μια νέα χώρα, πρέπει να αποδείξεις ξανά την αξία σου. Ίσως έχω φτιάξει ένα καλό προφίλ από τις εμφανίσεις μου στη Γαλλία, αλλά πρέπει να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο. Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Είμαι αισιόδοξος και έχω φιλοδοξίες».