Ο MVP της 2ης αγωνιστικής!(vid)

Στην πρεμιέρα, τον κέρδισε ο Μαρουάν Φελαϊνί στα… σημεία. Πέτυχε, βλέπετε, το γκολ με το οποίο η Έβερτον επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κανείς, όμως, δεν θα μπορούσε να του το στερήσει ξανά. Στη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Εντέν Αζάρ πήρε δικαιωματικά τον τίτλο του MVP με γκολ και ασίστ!



Ο MVP της 2ης αγωνιστικής!(vid)

Ο Βέλγος φορ μετακόμισε από τη Λιλ στο Λονδίνο και την Τσέλσι και έδειξε από το πρώτο του ματς με τη μπλε φανέλα ότι δεν χρειάζεται ούτε χρόνους προσαρμογής, ούτε… περιόδους χάριτος μέχρι να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης!

Κόντρα στη Γουίγκαν, στην πρώτη αγωνιστική, έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, έκανε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Ιβάνοβιτς και κέρδισε το πέναλτι για το 2-0. Στο ματς με τη Νιούκαστλ, κέρδισε πάλι πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έκανε εκπληκτική ασίστ με «τακουνιά» στον Τόρες για το 2-0. Μεσοβδόμαδα έπαιξε και με τη Ρέντινγκ σε αναμέτρηση για την τρίτη «στροφή» του πρωταθλήματος, που διεξήχθη νωρίτερα λόγω του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, την προσεχή Παρασκευή. Κι εκεί κέρδισε πέναλτι και έκανε τη διαφορά με την εμφάνισή του.

Με τη Λιλ, την περσινή σεζόν κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και από φέτος με την Τσέλσι, αφήνει το άστρο του να λάμψει στην Πρέμιερ Λιγκ!

Θυμηθείτε την εμφάνισή του κόντρα στη Νιούκαστλ: