Τίτλοι τέλους για Μουάμπα

Πάνω απ’ όλα η υγεία και με αυτό το σκεπτικό, ο Φαμπρίς Μουάμπα ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση! Ο νεαρός μέσος της Μπόλτον που τον περασμένο Μάρτιο υπέστη καρδιακή προσβολή στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας, δεν θα καταφέρει να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.



Τίτλοι τέλους για Μουάμπα

Ο 24χρονος άσος, διατηρούσε την ελπίδα του για επιστροφή στα γήπεδα, ακόμη κι αν γνώριζε από την αρχή πως κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο.

Έχοντας πλέον, επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής, ο Μουάμπα, επισκέφτηκε έναν εξειδικευμένο σε καρδιολογικά θέματα, γιατρό στο Βέλγιο, ώστε να μάθει επιτέλους αν θα μπορούσε να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Έπρεπε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Φυσικά, τα λόγια του γιατρού τον «πόνεσαν» όσο τίποτα άλλο, αλλά ήξερε ότι πάνω απ’ όλα μπαίνει η υγεία και πως η ζωή συνεχίζεται και χωρίς το ποδόσφαιρο.

Με βαριά καρδιά αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρσή του, γράφοντας λίγα λεπτά νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε…».

«Τα νέα είναι δυσάρεστα και πραγματικά, είμαι ράκος, αλλά είμαι πλέον ευγνώμων για πολλά πράγματα στη ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς που με έσωσαν και έκαναν όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια για μένα. Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ στη στήριξη των οπαδών της Μπόλτον, που ήταν απίστευτοι» ανέφερε στην ανακοίνωσή του.