Στάζει το ποδηλατοδρόμιο

O Δήμος Μπουλούκος αποκαλύπτει από το Λονδίνο στο england365.gr, το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Βρετανοί σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αφορά στο... τρύπιο ποδηλατοδρόμιο.



Στάζει το ποδηλατοδρόμιο

Ενα από τα γήπεδα που κατασκευάστηκαν από την αρχή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και δεν είναι λυόμενη εγκατάσταση, είναι το ποδηλατοδρόμιο που βρίσκεται μέσα στο Ολυμπιακό Πάρκο.

Φαίνεται όμως, ότι κάτι δεν πήγε καλά σχετικά με την κατασκευή του, καθώς στους αγώνες της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι μπαίνουν νερά από την οροφή. Η ξαφνική μπόρα άφησε τα σημάδια της, τόσο στον χώρο συγκέντρωσης των αθλητών, όσο και στο κέντρο της εγκατάστασης, χωρίς όμως να επηρεάσει την πίστα, γεγονός που ανακούφισε τους διοργανωτές.

Η κατασκευή του ποδηλατοδρομίου έχει γίνει έτσι, ώστε να συγκεντρώνει τα νερά της βροχής και να τα χρησιμοποιεί η εγκατάσταση, ωστόσο φαίνεται ότι κάπου υπήρχε διαρροή και τα νερά έφτασαν ως τον εσωτερικό χώρο. 

Πάντως ο εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής επιχείρησε να μαζέψει την κατάσταση λέγοντας: «Λόγω της πολύ δυνατής βροχής, υπήρχαν δύο μικρές διαρροές...»