Επιβεβαιώνει η ΚΠΡ για Μπέλαμι
Μόλις μία εβδομάδα κράτησε η …διάψευση της ΚΠΡ για το ενδιαφέρον της για τον Κρεγκ Μπέλαμι, με το σύλλογο του Λονδίνου να επιβεβαιώνει ότι «υπάρχει θέμα» με τον Ουαλό επιθετικό. Κανένα σχόλιο για τον Ζερμέν Ντεφό.

Στον βρετανικό Τύπο, από τις αρχές Ιουλίου, γράφεται για το ενδιαφέρον της ΚΠΡ για τον άσος της Λίβερπουλ, με τον Μαρκ Χιουζ να αρνείται κάτι τέτοιο.
Ωστόσο, ο Αμίτ Μπάτια αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις για τον Μπέλαμι, με τον αντιπρόεδρο των Λονδρέζων να παίρνει θέση και για τον Ζερμέν Ντεφό:
«Ο Κρεγκ είναι σίγουρα ένα από τα ονόματα που εξετάζουμε και μπορώ να πω ότι έχουμε συζητήσει για αυτόν. Μας αρέσει πολύ και εδώ και λίγα χρόνια εξετάζουμε προσεκτικά την περίπτωσή του. Δεν μπορώ να σας πως κάτι περισσότερο για άλλους παίκτες», τόνισε στο «SkySports» ο αντιπρόεδρος του συλλόγου.