Η Φόρεστ «σπρώχνει» την Πάλας εκτός Ευρώπης κι επικοινώνησε με την UEFA!
Οι Times αποκαλύπτουν επαφή της Νότιγχαμ Φόρεστ με την UEFA για το θέμα της Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να... σπρώξει τους «αετούς» προς την τιμωρία και να ευνοηθεί η ομάδα του Νούνο Σάντο με τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ!

Η Πάλας προσπαθεί να βρει λύση με το μείζον ζήτημα που έχει προκύψει και αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με τον Τζον Τέξτορ που κατέχει το 43% των μετοχών να είναι αφεντικό και στη Λυών και ως γνωστόν, ν' απαγορεύεται σε ομάδες ίδιας ιδοκτησίας να βρίσκονται μαζί σε διοργάνωση της UEFA.
Οι Λονδρέζοι θεωρούν ότι αξίζουν πέρα ως πέρα την παρουσία τους στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Τέξτορ προσπαθεί ν' αφήσει τις μετοχές του σε άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, αλλά τώρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ πιέζει για να ευνοηθεί.
Οι Times κάνουν λόγο για επιστολή της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την UEFA, ώστε να της υπενθυμίσει πως εκείνη χρειάστηκε να κάνει αλλαγές στο μετοχικό της σχήμα, για την περίπτωση που θα βρισκόταν μαζί με τον Ολυμπιακό στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Κρίσταλ Πάλας εμφανίζεται έτοιμη για το CAS σε περίπτωση που δει το ευρωπαϊκό της όνειρο να γκρεμίζεται, ενώ, οι Times τονίζουν πως και η Φόρεστ θα το πάει μέχρι τέλους ακολουθώντας τη νομική οδό!
Στον... χορό ίσως μπει και η Μπράιτον που ασφαλώς έχει συμφέρον, αφού, αν η Πάλας αποβληθεί εντελώς από τις διοργανώσεις της UEFA και δεν «υποβιβαστεί» στο Conference League, θα μπορέσει να πάρει εκείνη το τελευταίο ευρωπαϊκό «εισιτήριο».
Κώστας Ζάλιαρης