Η ...πρώτη κυρία του τελικού!

Είναι ένα ακόμη ισχυρό ανδρικό κάστρο το οποίο όμως αναμένεται να πέσει αύριο στην Αγγλία.



Η ...πρώτη κυρία του τελικού!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεοπτική κάλυψης του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας μια γυναίκα θα είναι η  βασική παρουσιάστρια όλου του προγράμματος του ESPN για την αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ.

Η Ρεμπέκα Λόου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του ESPN  (το οποίο παράλληλα  με την ITV θα καλύψει τον αυριανό τελικό) και στο πλευρό της για να σχολιάσουν πριν και μετά τον αγώνα θα βρίσκονται ο Κεβιν Κίγκαν, ο Τζον Μπαρνς και ο πρώην άσος της Τσέλσι Κρέγκ Μπέρλει.   

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 31χρονη δημοσιογράφος θα έχει στραμμένα πάνω της τα φώτα. Στο ματς μεταξύ της Τότεναμ και της Μπόλτον το Μάρτιο, κατά τη διάρκεια του οποίου υπέστη καρδιακή ανακοπή ο Φαμπρις Μουάμπα, η Λόου έμεινε σχεδόν μια ώρα στον «αέρα» προσπαθώντας να μεταφέρει τις δραματικές εικόνες.  Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν πολύ καλές, αν και η ίδια –όπως δήλωσε στην Daily Mail- χρειάστηκε μέρες για να συνέλθει από το σοκ ότι ένας νέος άνδρας παραλίγο να χάσει τη ζωή του παίζοντας ποδόσφαιρο και εκείνη ήταν «υπεύθυνη» για να μεταφέρει όσα διαδραματιζόταν.

Ο βασικός  παρουσιαστής του ESPN  Ρει Σταμπς αναρρώνει μετά από επέμβαση στην καρδιά και έτσι το κανάλι επέλεξε την Λοου για τον αυριανό τελικό.
TAGS: