Υπέρ της τεχνολογίας η FA

Υποστηρικτής της ιδέας της εισαγωγής της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο είναι η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Η FA δήλωσε ικανοποιημένη από το γεγονός πως οι δοκιμές των συστημάτων θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα και ελπίζει σε θετική ψήφο από τη FIFA, τον προσεχή Ιούλιο.



Υπέρ της τεχνολογίας η FA

Στο «Γουέμπλεϊ», ο Μάρτιν Άτκινσον έδειξε σέντρα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Τότεναμ, καταλογίζοντας το δεύτερο γκολ για τους «μπλε» σε μια φάση που όμως φαίνεται η μπάλα να μην έχει περάσει την τελική γραμμή.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι στο τέλος του τρέχοντος μήνα και κατά τη διάρκεια του Μαΐου θα ενταθούν οι δοκιμές στα συστήματα τεχνολογίας που ενδέχεται να εισαχθούν στο ποδόσφαιρο και η FA δήλωσε έτοιμη για τη νέα εποχή!

«Εδώ και μια δεκαετία έχουμε δηλώσει υποστηρικτές της ιδέας της εισαγωγής της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. Πλέον, θέλουμε να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ωστόσο, η FA δεν είναι υπεύθυνη για αυτό το θέμα κι έτσι, περιμένουμε το αποτέλεσμα της ψήφισης από την IFAB στις 2 Ιουλίου» αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

TAGS: