Ανασκόπηση 2011: Χειρότερη μεταγραφή

Το 2011 βαδίζει προς τον …πάγκο και είναι έτοιμο να δώσει τη θέση του στο 2012, στον …αγωνιστικό χώρο. Το www.england365.gr σας καλεί να φρεσκάρετε τη μνήμη σας και να ψηφίσετε τι ξεχώρισε στη χρονιά που φεύγει. Μετά την ψηφοφορία για την καλύτερη μεταγραφή, σειρά παίρνει η πιο απογοητευτική μεταγραφή.



Ανασκόπηση 2011: Χειρότερη μεταγραφή

Από τις 23 Δεκεμβρίου, έως και το τέλος του έτους, διαφορετικές κατηγορίες είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε αυτόν και αυτούς που διέπρεψαν. Αλλά και που απογοήτευσαν.

Σήμερα, Πέμπτη, συνεχίζουμε με την πιο απογοητευτική μεταγραφή του 2011.

Δείτε περισσότερα στο poll του www.england365.gr

Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι): Η μεταγραφή ρεκόρ του Νησιού ύψους 50 εκ λιρών έμελε να αποτελέσει μία τεράστια απογοήτευση. Αρχικά στο «Άνφιλντ» με την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ, έπειτα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την επιθετική του συγκομιδή (1 γκολ στο πρωτάθλημα σε 14 ματς πέρυσι, 2 γκολ σε 13 ματς φέτος) και γενικότερα στο Ισπανικό ποδόσφαιρο που ψάχνει να βρει τον παλιό «δαιμονισμένο» Τόρες.

Άντι Κάρολ (Λίβερπουλ): Μεταγραφή ρεκόρ και εδώ για Άγγλο παίκτη στο Νησί ύψους 35 εκ λιρών. Παραπάνω από 2/3 των εσόδων της μεταγραφής του Τόρες δόθηκαν για την αγορά του Κάρολ από τη Νιούκαστλ, όμως οι επιδόσεις του στο «Άνφιλντ» δεν εντυπωσιάζουν κανέναν μέχρι σήμερα. Το αντίθετο μάλιστα. Με 5 γκολ σε 28 του συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις δεν δικαιολογεί τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Ρομέλου Λουκάκου (Τσέλσι): Είναι μόλις 18 ετών και έχει πολλά ελαφρυντικά και όλο το μέλλον μπροστά του. Ωστόσο όταν δαπανάς 22 εκ λίρες για να αποκτήσεις έναν παίκτη περιμένεις άμεσα και κάποια πράγματα από εκείνον και τον θεωρείς έτοιμο να βοηθήσει. Ο Λουκάκου με 0 γκολ σε 6 συμμετοχές δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα ακόμη ότι μπορεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ και μένει συνήθως εκτός αποστολής των «μπλε»!

Τσαρλς Ενζόγκμπια (Άστον Βίλα): Τα 2,5 χρόνια που έμεινε στη Γουίγκαν έπεισαν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Αγγλία ότι έχει τα προσόντα να σταθεί και με το παραπάνω στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Άστον Βίλα ήταν αυτή που κέρδισε τη μάχη της απόκτησής του με την τιμή του να φτάνει μέσω πλειστηριασμού τις 12 εκ λίρες. Σε 13 συμμετοχές όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει δίχτυα και προβληματίζει ιδιαίτερα τη διοίκηση.  

Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ): Αποκτήθηκε έναντι 20 εκ λιρών από τη Σάντερλαντ και μαζί με τον Φιλ Τζόουνς της Γιουνάιτεντ ήταν το καλοκαίρι τα πιο καυτά χαρτιά της εθνικής Νέων της Αγγλίας που αποκτήθηκαν από μεγάλους συλλόγους. Η απόδοσή του όμως παρά τις ευκαιρίες που του δίνει ο Κένι Νταλγκλίς δεν του έχει εξασφαλίσει θέση στα βασικά πλάνα της Λίβερπουλ, με τον Λούκας μέχρι τον τραυματισμό του να μη βγαίνει από την ενδεκάδα με τον Άνταμ δίπλα του στον άξονα.