Πριν τον Μαρτίνεζ, τα… έλεγε και ο Σο: «Η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αν ενισχυθεί!»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ψάχνεται» και εκτός από την αγωνιστική της μετριότητα, πρέπει να καλύψει και όσα λένε οι ίδιοι της οι παίκτες. Ο Λισάντρο Μαρτίνεζ έκανε ευθέως τα παράπονά του για τις μεταγραφές του συλλόγου, όμως το πρόβλημα είχε ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Το είχε πει και ο Λουκ Σο, μετά από νίκη. Λίγοι έδωσαν σημασία.



Πριν τον Μαρτίνεζ, τα… έλεγε και ο Σο: «Η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αν ενισχυθεί!»

Κρίση, άσχημα αποτελέσματα και δηλώσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περνά μια δύσκολη περίοδο. Ο Λισάντρο Μαρτίνεζ τα… έχωσε στη διοίκηση για τις μεταγραφές που δεν έγιναν, όμως δεν ήταν ο μόνος. Στο παρελθόν έχει γίνει ξανά, από άλλον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Λουκ Σο ασπάζεται την άποψη του συμπαίκτη του, καθώς θεωρούσε πως το σύνολο που είχε φτιάξει φέτος η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα, με μία μόνο προϋπόθεση.

Ο Άγγλος αριστερό μπακ, μετά την νίκη επί της Ίπσουιτς τον Αύγουστο, είχε πει:

«Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε πρωτάθλημα, είμαι αισιόδοξος πως θα έρθουν κι άλλοι παίκτες στην ομάδα. Είναι απαραίτητο για να γίνει ακόμη πιο δυνατή η ομάδα».

Όπως ξέρετε, δεν έγινε καμία άλλη κίνηση. Δεν αποκτήθηκε άλλος παίκτης και τώρα υπάρχει… θέμα.

Κωνσταντίνος Μακρής