Έχει μεγάλο ματς στην Championship για την κορυφή, αλλά βλέπουμε και τη Ρέξαμ, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!
Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από τα ματς της Championship. Η 11η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας είναι εδώ, με παιχνίδι κορυφής να κάνει την εμφάνισή του, ενώ η Ρέξαμ συζητά για πρώτη φορά την πιθανότητα να αλλάξει προπονητή.
.jpg)
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Εδώ είμαστε, στην 11η αγωνιστική της Championship και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και τώρα, θα σας δώσω δύο παιχνίδια από τις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Το πρώτο είναι… απρόβλεπτο. Για την ακρίβεια, λίγοι θα περίμεναν πως δύο μήνες μετά τη σέντρα στη 2η τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας, η Σουόνσι θα είναι η ομάδα που θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι Ουαλοί έχουν συγκεντρώσει 23 βαθμούς σε αυτά τα πρώτα 10 ματς, έχουν σκοράρει 16 φορές, παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και έχουν «χτίσει» πάνω στο μομέντουμ, που προκύπτει από την εξαιρετική τους εικόνα.
Σε αυτήν την αγωνιστική, όμως, συναντούν τη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» είναι στην 3η θέση, έχουν πλέον προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Championship και προέρχονται από την εντυπωσιακή επικράτηση απέναντι στη Λίνκολν με 6-0, με τον Ντίνο Μαυροπάνο… φυσικά να χρίζεται σκόρερ.
Προτείνω το G/G. Το συναντά κάποιος στο 1.65, είναι εξαιρετικό το ποντάρισμα και θεωρώ πως θα επιβεβαιωθεί για 3η φορά μεταξύ τους, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.
Για το δεύτερο παιχνίδι έχω να σας πω λιγότερα πράγματα. Είναι η συνάντηση της Ρέξαμ με την Πρέστον και θεωρώ πως και εδώ η ουαλική ομάδα έχει το προβάδισμα.
Η αλήθεια είναι πως η Ρέξαμ προβληματίζει φέτος με την εικόνα της. Μία μόλις νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, με δημοσιεύματα στην Αγγλία να κάνουν λόγο για πρώτη φορά για την πιθανότητα αλλαγής προπονητή. Είναι υπό πίεση ο Φιλ Πάρκινσον, έχει ακουστεί το όνομα του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά νομίζω πως η συνάντηση με την Πρέστον είναι η ιδανική ευκαιρία για… ανασύνταξη.
Αναλυτικά, οι προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με αποδόσεις της Novibet:
(17:00) Σουόνσι – Γουέστ Χαμ G/G στο 1.65
(17:00) Ρέξαμ – Πρέστον 1 στο 1.60
























