Δικέφαλη πτήση στο Λονδίνο
Mπορεί πριν από τον αγώνα ο Χάρι Ρέντναπ να έλεγε ότι η Τότεναμ θέλει και θα παίξει για τη νίκη, αλλά αυτός που την ήθελε περισσότερο ήταν ο ΠΑΟΚ που κέρδισε 2-1 στο Λονδίνο και εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ από την αρχή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις 6’ άνοιξε το σκορ. Ο Φωτάκης έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, πάσαρε στον Γεωργιάδη αριστερά και αυτός με σέντρα τροφοδότησε τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκόμες.
Πριν προλάβει η Τότεναμ να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ ξαναχτύπησε! Ο Γκαρσία με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γεωργιάδη και αυτός με ασίστ στον Αθανασιάδη, του έδωσε την ευκαιρία να πετύχει το 2-0!
Ο Ολλανδός Μπας Νοϊχάους στο 37΄ είδε χέρι του Σταφυλίδη μέσα στην περιοχή, τον απέβαλε και υπέδειξε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Μόντριτς.
Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ έγινε πιο επιθετική με την είσοδο και του Μπέιλ και στο 77’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ντεφό, αφού ο Άγγλος διεθνής προηγουμένως είχε πέσει με τις τάπες πάνω στον Κοντρέρα κάνοντας φάουλ.
Και μέχρι το τέλος η Τότεναμ είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους 32 του Europa League.
Τότεναμ: Γκόμες, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λένον, Μόντριτς, Ρόουζ (63' Μπέιλ), Λίβερμορ, Πιέναρ (67' Γουόκερ), Ντεφόε, Κέιν (72' Φαλκέ)
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81' Τσιρίλο), Έττο, Γκαρσία, Λαζάρ (84' Αρίας), Φωτάκης, Γεωργιάδης (62' Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.






















