«Λάμπει» και στη League One η… Άρσεναλ, ο Ράμσεϊ είναι μία νίκη μακριά από την πρώτη θέση!
Η Άρσεναλ δεν τα πάει πολύ καλά μόνο στην Premier League, αλλά και στις χαμηλότερες κατηγορίες. Ένας πρώην «κανονιέρης», ο Άαρον Ράμσεϊ, είναι προπονητής στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, την οποία αυτήν την στιγμή οδηγεί με τον καταλληλότερο τρόπο. Έχει ένα ματς λιγότερο, είναι στην 5η θέση και αν το κερδίσει, κάθεται στον «θρόνο» του πρώτης θέσης.

Ένας πρώην παίκτης της Άρσεναλ, έχει γίνει κι αυτός προπονητής και ήδη έχει τις πρώτες του επιτυχίες. Βρίσκεται στη League One, αλλά το ξεκίνημά του προμηνύει άνοδο και μάλιστα με καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Ο Άαρον Ράμσεϊ, οδηγεί την Όξφορντ Γιουνάιτεντ, την έχει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και «χρωστάει» ένα ματς ακόμη, για να την πάει πρώτη.
Συγκεκριμένα, ο πρώην χαφ της Άρσεναλ, βρίσκεται με την ομάδα του στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, με έξι γκολ σε πέντε αναμετρήσεις. Έχει σκοράρει 12 γκολ και περιμένει να παίξει ακόμη ένα ματς που το… χρωστάει.
Αν το κερδίσει, τότε θα συγκατοικήσει στην πρώτη θέση μαζί με τη Σέφιλντ Γουέντζνεϊ.
Να υπενθυμίσουμε πως ουσιαστικά ο Ράμσεϊ μπαίνει στην πρώτη σεζόν του, καθώς έκατσε στον πάγκο της Κάρντιφ για τρία ματς, με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ να είναι η πρώτη του «επίσημη» δουλειά.
Προς ώρας, τα πάει περίφημα!
Κωνσταντίνος Μακρής
























