Πέμπτη φορά… ξανά συμβαίνει: Ο πίνακας του «Άνφιλντ» γράφει ξανά Γιορέντε!

Υπήρχε κανένας φίλος της Λίβερπουλ που να μην το περίμενε; Ε ναι λοιπόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγείται στο «Άνφιλντ» με τον γνωστό της… ύποπτο. Ο Μάρκος Γιορέντε έχει βρει ως αγαπημένη αντίπαλο την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, μετρώντας τα μισά του γκολ στο Champions League, απέναντί της. Η «ζημιά» έγινε στην αντεπίθεση και η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε προηγείται με 1-0 στο ημίχρονο.



Πέμπτη φορά… ξανά συμβαίνει: Ο πίνακας του «Άνφιλντ» γράφει ξανά Γιορέντε!

Να ‘χεις βάλει μόνο 10 γκολ στο Champions League, αλλά τα μισά να είναι απέναντι στη Λίβερπουλ. Αν είσαι οπαδός των «reds» δε σου αρέσει και πολύ. Στον Γιορέντε όμως αρέσει και με το παραπάνω. Ναι, το έκανε ξανά, όπως έχει συμβεί πολλάκις.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Ισπανός αμυντικός μέσος έχει βρει δίχτυα 10 φορές στην καριέρα του στο Champions League. Το φοβερό στατιστικό είναι, πως τα μισά απ’ αυτά, δηλαδή τα πέντε, έχουν μπει με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Όπως τη σεζόν 2019/20, όπου την… απέκλεισε, έτσι και τώρα την «παγώνει», για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Είναι για τα καλά συνεπής στο… ραντεβού του με τη Λίβερπουλ. Όπου την βρίσκει της δημιουργεί συνεχώς πρόβλημα. Έτσι έγινε ξανά και η ομάδα του Άντονι Ιραόλα πρέπει να ανέβει ένα βουνό, ώστε να αλλάξει τόσο την εικόνα της όσο και το σκορ.

Το αστείο είναι, πως όταν σκόραρε δις το 2020 και πέταξε… έξω τη Λίβερπουλ, ονόμασε τον σκύλο του «Άνφιλντ»!

Πιστεύετε θα βλέπουν… εφιάλτες οι φίλοι των «reds»;

Κωνσταντίνος Μακρής