Δύο G/G και ένας άσος… bοnus, για το πρώτο «ταμείο» της σεζόν με τον Δημήτρη Μανάκο!

Η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου για τη δεύτερη αγωνιστική της League One! Δύο και… ένα ματς «έξτρα», σε απόδοση μεγαλύτερη του 3.00, ώστε να ολοκληρωθεί καλά ο Αύγουστος. Πάμε να τα δούμε ένα – ένα, με αποδόσεις της Interwetten, στο αγαπημένο σας «Tip of the Day».



Δύο G/G και ένας άσος… bοnus, για το πρώτο «ταμείο» της σεζόν με τον Δημήτρη Μανάκο!

Η αγαπημένη συνήθεια. Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Το «Tip of the Day» έχει ξεκινήσει για δεύτερη, συνεχόμενη σεζόν στο England365 και ο Δημήτρης Μανάκος είναι εδώ για να σας δώσει δύο στοιχηματικές προτάσεις, από την κατηγορία που συνηθίζαμε και πέρυσι.

Ποια είναι αυτή; Η League One, η οποία ναι μεν δεν είναι… Championship, πλην όμως συγκεντρώνει μεγάλη απήχηση και κάθε χρόνο γίνεται όλο ένα και πιο απρόβλεπτη.

Δύο ματς, λοιπόν, σας έχω ξεχωρίσει για σήμερα: το πρώτο είναι αυτό της Λούτον με τη Νοτς Κάουντι. Και δεν θα μπορούσα να το προτείνω κάτι διαφορετικό από το G/G, αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων και τις επιθετικές αρετές που τους χαρακτηρίζουν υπό τις οδηγίες του Τζακ Γουίλσιρ.

Η Λούτον έκανε τη νίκη της πρεμιέρας με 4-3 απέναντι στη Ρέντινγκ εκτός έδρας, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στο ημίχρονο, ενώ η Νοτς Κάουντι έμεινε στο 1-1 με τη Λέστερ, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

Αμφότερες είναι φύσει επιθετικές και η αγωνιστική μπορεί να ξεκινήσει με «ταμείο» από νωρίς το μεσημέρι.

Το δεύτερο ματς που σας δίνω είναι το G/G στο Γουίμπλεντον – Ρέντινγκ. Το επιβεβαιώνει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της η γηπεδούχος, ενώ η Ρέντινγκ μετρά τρία σερί αμφίσκορα παιχνίδια, από την 1η Αυγούστου μέχρι και σήμερα.

Θέλετε και ένα bonus; Η νίκη της Λέστερ επί της Μπέρτον. Εντός έδρας ματς, ο άσος στο 1.55, αξίζει το ρίσκο, διότι οι «αλεπούδες» πρέπει να βγάλουν αντίδραση, μετά την απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα.

Συνοπτικά, η πρόταση του Δημήτρη Μανάκου για το «Tip of the Day», με αποδόσεις της Interwetten:

(14:30) Λούτον – Νοτς Κάουντι G/G στο 1.75

(17:00) Γουίμπλεντον – Ρέντινγκ G/G στο 1.80

(17:00) Λέστερ – Μπέρτον 1 στο 1.55