Σημαντική κίνηση για την Πάλας, με έναν παίκτη «Ones to watch» από το Βέλγιο!
Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Κρίσταλ Πάλας. Πήρε 21χρονο Ισραηλινό, από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι, είναι πολλά υποσχόμενος και σίγουρα μια μεταγραφή, η οποία δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Θα δώσει άλλον… αέρα στα επιθετικά άκρα των «αετών». Κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, από πολύ νωρίς.

Κίνηση… under the radar από την Κρίσταλ Πάλας. Έκανε σημαντική μεταγραφή για τα εξτρέμ της. Παίκτης από το βέλγικο πρωτάθλημα. Εξτρέμ, όπως και ο Τζόλης. Όχι με τα ίδια νούμερα, αλλά σίγουρα ένας παίκτης που θα απασχολήσει αρκετά. Τον ανακοίνωσαν και επίσημα οι «αετοί».
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Ανάν Καλαϊλί. Ο Ισραηλινός διεθνής, υπέγραψε στην Κρίσταλ Πάλας, αφήνοντας την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Την περσινή σεζόν, σε 52 συμμετοχές είχε έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ, βοηθώντας αρκετά την ομάδα του. «Μελανό» σημείο, οι εννέα κίτρινες κάρτες.
Η Πάλας τον αγόρασε με ένα πολύ όμορφο βίντεο, προμηνύοντας μια αρκετά σημαντική μεταγραφή, για τη φετινή σεζόν.
Τέλος, να προσθέσουμε πως ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και σε όλη την πλευρά, ως μπακ/χαφ, κάτι που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα περσινά του νούμερα, καθώς αγωνίστηκε και με ανασταλτικό ρόλο.
Κωνσταντίνος Μακρής
























