«Τώρα έρχεται η καταιγίδα...»: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τον Μπρούνο Γκιμαράες!
Με κάθε επισημότητα πλέον ο Μπρούνο Γκιμαράες είναι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, η οποία τον υποδέχθηκε προετοιμάζοντας την Πρέμιερ Λιγκ για την ορμή, τη δύναμη και τη δίψα του Βραζιλιάνου για επιτυχίες!

Το ήθελε πολύ. Δεν κρατιόταν, ειδικά όταν έφυγε και ο Χάου από τη Νιούκαστλ. Είχε πάρει την απόφασή του από το καλοκαίρι και θα έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει.
Ο Μπρούνο Γκιμαράες πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Άρσεναλ και από το μεσημέρι του Σαββάτου είναι πια μέλος των Πρωταθλητών Αγγλίας με πολυετές συμβόλαιο.
Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που έκανε ό,τι μπορούσε και στο φετινό Μουντιάλ, με τη «σελεσάο» ν' απογοητεύει, κόστισε 75 εκατομμύρια λίρες στη νέα ομάδα του.
Αποχωρεί από τις «καρακάξες» έπειτα από 195 εμφανίσεις και 31 τέρματα. «Είναι μια δύσκολη απόφαση γιατί η Νιούκαστλ σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά ήθελα πλέον κάτι καινούργιο στη ζωή μου» δήλωσε ο Γκιμαράες.
A force of nature.
— Arsenal (@Arsenal) August 8, 2026
Guimaraes is a Gunner ✍️ pic.twitter.com/E7k4mIHICg
Κώστας Ζάλιαρης
























