Πανίσχυροι Ινδοί θέλουν ποσοστό μετοχών της Λίβερπουλ!
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λίβερπουλ, Fenway Sports Group, επιβεβαίωσε πως έχει εκφραστεί ενδιαφέρον και γίνεται προσπάθεια από κονσόρτιουμ εξ Ινδίας, για ένα μικρό ποσοστό των μετοχών του συλλόγου!

Το κονσόρτιουμ επιχειρηματιών, επικεφαλής των οποίων παρουσιάζεται ο Βρετανο-Ινδός επενδυτής, Αμίτ Μπατία, έχοντας την απόλυτη στήριξη της οικογένειας Μιτάλ, που έχει τη δική της δυναστεία στην Ινδία, θέλει να εξαγοράσει ένα μικρό μέρος των μετοχών της Λίβερπουλ.
Η FSG επιβεβαίωσε τις επαφές με το συγκεκριμένο κονσόρτιουμ, ενώ, ένα πιθανό deal θα ενισχύσει την αξία του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, ξεπερνώντας τα 6 δισεκατομμύρια λίρες!
Το γεγονός πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις παρουσιάζεται πως ιδιαίτερα σημαντική είδηση για τη Λίβερπουλ από τα διεθνή media, με τον Μπατία να συνδέεται από το 2007 και με την ΚΠΡ, την οποία έχει υπηρετήσει ως αντιπρόεδρος, αλλά και από τον προεδρικό θώκο.
Η περιουσία του εκτιμάται στις 300.000 λίρες, ενώ, η οικογένεια Μιτάλ έχει πολύ μεγάλο μερίδιο μετοχών των Μπόστον Σέλτικς, έχοντας επενδύσει 1 δισεκατομμύριο στον οργανισμό!
Κώστας Ζάλιαρης






















