Ο Τζόλης μπήκε στη θέση του… Τρεσόλντι και βλέπει μόνο Άρσεναλ!
Η είδηση της αποχώρησης του Λεάντρο Τροσάρ από την Άρσεναλ, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι «κανονιέρηδες» θα αναζητήσουν εξτρέμ. Πρώτος, ή τουλάχιστον πολύ ψηλά στη λίστα, είναι ο Χρήστος Τζόλης. Η Κλαμπ Μπριζ βλέπει σε ένα καλοκαίρι την ομάδα του Αρτέτα να ενδιαφέρεται για δύο παίκτες της. Ο ένας, ο Τρεσόλντι, φαίνεται να πηγαίνει στη Ρόμα. Ο Έλληνας άσος από την άλλη, περιμένει την πρόταση για να φτάσει στο «Νησί». Τεράστια επιτυχία για την ομάδα του Βελγίου, η οποία τους πήρε με… ψίχουλα και τώρα πουλάει ακριβά!

Πριν από κάποιους μήνες, βγήκε ως πληροφορία το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, για τον Γερμανό επιθετικό της Μπριζ, Νικολό Τρεσόλντι. Ο νεαρός έκανε καταπληκτική σεζόν και τον είδαν παραπάνω, από μία ομάδες. Όπως φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα. Τώρα, οι «κανονιέρηδες» παρακολουθούν ξανά τον βελγικό σύλλογο, αλλά αυτήν τη φορά για τον Χρήστο Τζόλη. Δύο παίκτες που ήρθαν στην ομάδα ως «μικρές» μεταγραφές και μπορούν να φύγουν με… ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, ο Τρεσόλντι έφτασε στην Μπριζ, με το ποσό των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, από το Ανόβερο. Τώρα, οι πληροφορίες μιλούν για πώληση τουλάχιστον 25 εκατομμυρίων. Τον θέλουν αρκετές ομάδες, αλλά μάλλον θα καταλήξει στη Ρόμα. Λίγους μήνες πριν θυμίζουμε, τον ήθελε η Άρσεναλ.
Όσο για τον Τζόλη, οι συστάσεις είναι περιττές. Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε την καλύτερή του χρονιά μέχρι στιγμής, με την Κλαμπ Μπριζ να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση. Το ενδιαφέρον της Άρσεναλ, χτύπησε ξανά το κουδούνι του… Βελγίου, αυτήν τη φορά όμως, όχι για τον Τρεσόλντι, αλλά για τον Τζόλη.
Μένει να δούμε λοιπόν, όλη την κατάληξη της ιστορίας, με τον Έλληνα άσο βέβαια, να το έχει κάνει πιο… ξεκάθαρο από ποτέ. Θέλει Άρσεναλ, περιμένει την πρόταση για να γυρίσει ξανά στο «Νησί».
Για να δούμε…
Κωνσταντίνος Μακρής






















