«Μπλέξιμο» με τον Τροσάρ, σκέψεις παραμονής στην Άρσεναλ, με τον ατζέντη του να… επηρεάζει και τον Τζόλη!
Και από το πουθενά, παρότι η μεταγραφή του Λεάντρο Τροσάρ στην Μπεσίκτας έμοιαζε δεδομένη, έρχεται ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή να βάλει «φωτιά» στη συζήτηση! Τι ακριβώς λέει; Πως δεν υφίσταται κάτι σίγουρο και πως ενδέχεται να παραμείνει ακόμη και στην Άρσεναλ ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος εξετάζει τις επιλογές του. Όλα αυτά, φυσικά, επηρεάζουν και τον Χρήστο Τζόλη, που διατηρεί στάση αναμονής.

Δίχως να μπορεί να το προβλέψει κάποιος, παρότι η μεταγραφή του Λεάντρο Τροσάρ στην Μπεσίκτας έμοιαζε δεδομένη, έρχεται ο εκπρόσωπος του Βέλγου να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση.
Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ντιρκ Χέμπελ, μιλώντας αποκλειστικά στο Sky Germany, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει η τουρκική ομάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Μπεσίκτας έκανε ό,τι μπορούσε για να αποκτήσει τον Λεάντρο Τροσάρ. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση. Ο Λεάντρο έχει όλες τις προτάσεις στα χέρια του και θα αποφασίσει σύντομα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, με αρκετές επιλογές, μεταξύ των οποίων και η παραμονή του στην Άρσεναλ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η συγκεκριμένη δήλωση αλλάζει τα δεδομένα, καθώς μέχρι πρότινος όλα έδειχναν πως ο Βέλγος βρισκόταν μία «ανάσα» από τη μετακίνησή του στην Τουρκία.
Οι εξελίξεις δεν αφορούν μόνο την Άρσεναλ και τον Τροσάρ. Επηρεάζουν άμεσα και την υπόθεση του Χρήστου Τζόλη, ο οποίος εξακολουθεί να τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο στους «κανονιέρηδες» πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του.






















