Ο Ιραόλα μίλησε για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ και προανήγγειλε κινήσεις!
Άνοιξε την… όρεξη των φιλάθλων της Λίβερπουλ ο Αντονί Ιραολά. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στις προσθήκες του συλλόγου στο μεταγραφικό παζάρι και ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες! Όλα αυτά, στην πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής των «reds».

Ο Αντονί Ιραολά σχεδιάζει την επόμενη μέρα της Λίβερπουλ, μετά την κάκιστη περασμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ. Οι «reds» έχουν ήδη ξοδέψει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, για τους Ζακέ και Μουνιόθ, και έπεται και συνέχεια σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη!
Η Λίβερπουλ αποτέλεσε μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν, καθώς απέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή και κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα. Συνέπεια όλων αυτών, η απομάκρυνση του Άρνε Σλοτ από τον πάγκο της ομάδας, με τον Αντονί Ιραολά να τον αντικαθιστά.
Έπειτα από την αξιοσημείωτη δουλειά που έκανε στην Μπόρνμουθ, ο 44χρονος προπονητής αποφάσισε να συνεχίσει τη καριέρα του στον απαιτητικό πάγκο της Λίβερπουλ.
Η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου είχε γίνει τον Ιανουάριο, ουσιαστικά, με την απόκτηση του Ζερεμί Ζακέ. Η δεύτερη, ήταν αυτή του Βίκτορ Μουνιόθ, ο οποίος εν τέλει, αντί για τη Νιούκαστλ, κατέληξε στο «Άνφιλντ».
Ωστόσο, αυτό ήταν μόλις η αρχή, αφού ο τεχνικός της Λίβερπουλ προανήγγειλε περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, φέρνοντας ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δήλωσε:
«Έχουμε κάνει δύο μεταγραφές, αλλά σίγουρα θα κάνουμε κι άλλες, το χρειαζόμαστε, ο σύλλογος δουλεύει για αυτό!»
Νικόλας Ζορμπάς






















