Έχει βρει τον παίκτη που θέλει να εξελίξει στο «Άνφιλντ» ο Ιραόλα, αλλά… πρέπει να περιμένει

Έχοντας δηλώσει μεγάλος θαυμαστής του ταλέντου του, ο Άντονι Ιραόλα θέλει πολύ να πάρει μαζί του από την Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» τον Ράιαν που μπορεί να προσφέρει σε κάθε θέση της επίθεσης, αλλά αυτή η υπόθεση χρειάζεται αναμονή… μηνών!  



Έχει βρει τον παίκτη που θέλει να εξελίξει στο «Άνφιλντ» ο Ιραόλα, αλλά… πρέπει να περιμένει

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής των «cherries» στην πρώτη του σεζόν στο αγγλικό ποδόσφαιρο, πέτυχε πέντε τέρματα στα πρώτα του 15 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ιραόλα που αντιλήφθηκε από πρώτο χέρι πόσα περιθώρια εξέλιξης έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Θέλει να συνεχίσει να δουλεύει μαζί του και να τον εξελίσσει και γι’ αυτό φέρεται να έχει εισηγηθεί την ενασχόληση της Λίβερπουλ με τον Βραζιλιάνο.

Όπως αναφέρεται, ωστόσο, ίσως η συγκεκριμένη περίπτωση να μπει στην αναμονή τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο του 2027.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ είχαν προσέξει τον Ράιαν ακόμα και την περίοδο προτού ανακοινώσει ο Σαλάχ πως αποχωρεί.

Κώστας Ζάλιαρης