Η «βόμβα» του καλοκαιριού έγινε… αίνιγμα: Τα στοιχεία που δίνει ο Πέρεθ για τον παίκτη των 150 εκατομμυρίων στη Ρεάλ!
«Τρέλα» επικρατεί τις τελευταίες μέρες ενόψει των εκλογών με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ανοίγει τα… χαρτιά του, για τις μεταγραφές που θέλει να κάνει. Έφερε Μουρίνιο, Κονατέ και Ντάμφρις, προαναγγέλλοντας ακόμη μία κίνηση. Την πιο «ηχηρή» στην ιστορία της «βασίλισσας». Πρόκειται για παίκτη που θα του γίνει πρόταση 150 εκατομμυρίων ευρώ! Όπως είπε μάλιστα, δεν παίζει στην Premier League. Ποιός λέτε να είναι;

Ποδοσφαιρικό αίνιγμα για όλους, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ανάβει «φωτιές». Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης υποσχέθηκε μεταγραφή αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ, ενόψει εκλογών. Ο αντίπαλός του, Ρικέλμε ποζάρει με φανέλες του Χάλαντ, με αποτέλεσμα ίσως να τον πιέζει για κάτι περισσότερο. Όπως και να ‘χει, αυτήν την στιγμή στην ομάδα της Ισπανίας επικρατεί… τρέλα.
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε δηλώσεις σχετικά με τον επόμενο ποδοσφαιριστή που θέλει να αποκτήσει, λέγοντας ποιος είναι, αλλά χωρίς να το… πει. Είναι ένα αίνιγμα προς το κοινό. Έχει δώσει κάποια στοιχεία, αλλά δεν τον έχει ονοματίσει ακόμη. Μιλάμε όμως, για ένα ποσό της τάξεως των 150 εκατομμυρίων ευρώ!
Σε αυτά που είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι, πως δεν είναι αμυντικός, δεν παίζει στην Premier League και είναι νέος στην ηλικία. Όταν μάλιστα, του είπαν πως επιθετικά η ομάδα του είναι πλήρης, εκείνος σχολίασε: «πάντα υπάρχει χώρος για… περισσότερα».
Πρέπει λοιπόν, να περιμένουμε λίγο ακόμη, για να δούμε ποιον ποδοσφαιριστή θέλει να πάρει η Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει κάνει ήδη φανερές τις προθέσεις της, από πάρα πολύ νωρίς φέτος!
🚨💣 Florentino Pérez: “I will send a €150M BID on Tuesday for a top players from a Champions League team”. pic.twitter.com/q8MlzZ5PdQ
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 4, 2026
Κωνσταντίνος Μακρής






















