Φοβερή εκκίνηση στο Σπόρτινγκ – Άρσεναλ, πήγε να βάλει ξανά γκολ με απευθείας κόρνερ ο Μαντουέκε! (vid)

Παραμένει το 0-0 στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβώνας με την Άρσεναλ, αλλά μέσα σε 15 λεπτά έχουμε ήδη δει δύο σπουδαίες ευκαιρίες. Ισάριθμα δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, με τον Μαντουέκε να απέχει… εκατοστά από το γκολ της σεζόν!



Φοβερή εκκίνηση στο Σπόρτινγκ – Άρσεναλ, πήγε να βάλει ξανά γκολ με απευθείας κόρνερ ο Μαντουέκε! (vid)

Μία φοβερή εκκίνηση έχει λάβει χώρα στην αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβώνας με την Άρσεναλ, για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League, στην Πορτογαλία.

Διότι μέσα σε 15 λεπτά, στην έναρξη του ματς, έχουμε ήδη παρακολουθήσει δύο δοκάρια. Το πρώτο άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Αραούχο να παίρνει μία εκπληκτική πάσα από τον Ντιομαντέ, να σουτάρει, αλλά τον Ράγια να ακουμπά ελάχιστα την μπάλα και να της αλλάζει πορεία.

Εννέα λεπτά μετά, στο 15’, ο Μαντουέκε απάντησε και πήγε να βάλει απευθείας κόρνερ για δεύτερη φορά στη σεζόν!

Το είχε κάνει κόντρα στη Λιντς, στο «Έλαντ Ρόουντ», λίγο έλειψε να το επαναλάβει, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δημήτρης Μανάκος