Ένα όνομα φώναζε σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο κόσμος της Λίβερπουλ, στο «Έτιχαντ»!

Απόλυτη αποθέωση για τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο «Έτιχαντ» από τον κόσμο της Λίβερπουλ, στο πρώτο του παιχνίδι, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον σύλλογο το καλοκαίρι.



Ένα όνομα φώναζε σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο κόσμος της Λίβερπουλ, στο «Έτιχαντ»!

Τι και αν η Λίβερπουλ παίζει στο «Έτιχαντ» μία πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι;

Ναι, σαφώς και άπαντες ασχολούνται με το παιχνίδι, αλλά ουδείς μπορεί να παραβλέψει πως αυτό είναι το πρώτο ματς του Μοχάμεντ Σαλάχ με τα κόκκινα, έπειτα από την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Για τον λόγο αυτόν, σε όλο το πρώτο 25λεπτο της συνάντησης, οι φίλοι της Λίβερπουλ που έκαναν το ταξίδι προς το «Έτιχαντ», δεν σταμάτησαν να τραγουδούν το όνομά του.

Το όνομα του «Φαραώ» ήχησε αναρίθμητες φορές στο Μάντσεστερ, με τον Σαλάχ να έχει την ευκαιρία να ανοίξει και το σκορ, στο 15ο λεπτό.

Δημήτρης Μανάκος