«Επτά χρόνια πριν»: Πού βρίσκεται σήμερα ο παίκτης που αποκλείστηκε από τη Γουλβς στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ;

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Γουλβς για τον 5ο γύρο του FA Cup, με τους «reds» να είναι σαφώς πιο υποψιασμένοι. Η ήττα στο «Μολινό» μεσοβδόμαδα με 2-1, θύμισε στην ομάδα του Σλοτ, έναν παλιό αποκλεισμό από τους «λύκους», πριν από επτά ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, για έναν ποδοσφαιριστή, αυτός, ήταν πιο… οδυνηρός. Κι αυτό γιατί, είχε κάνει το ντεμπούτο. Πού βρίσκεται τώρα αυτός ο ποδοσφαιριστής;



«Επτά χρόνια πριν»: Πού βρίσκεται σήμερα ο παίκτης που αποκλείστηκε από τη Γουλβς στο ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ;

Να κάνεις ντεμπούτο με τη Λίβερπουλ μόλις στα 16, αλλά να αποκλείεσαι από τη συνέχεια του FA Cup. Οι «reds» αντιμετωπίζουν τη Γουλβς στο «Μολινό», για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής, που συνδέει και τις δύο! Αυτήν την στιγμή, αγωνίζεται εκτός Premier League, αλλά είναι στο «Νησί».

Το ημερολόγιο έγραφε 7 Μαρτίου του 2019. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ τα βρήκε… σκούρα, και υπέστη έναν αποκλεισμό – σοκ.

Το σκορ άνοιξε ο Ραούλ Χιμένες στο 38ο λεπτό, αλλά ο Ντιβόκ Οριγκί απάντησε στο 51’ για το 1-1. Ο Ρούμπεν Νέβες ήταν εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση, καθώς έκανε το 2-1 στο 55’, δίνοντας έτσι την πρόκριση στη Γουλβς.

Για έναν παίκτη των «reds», εκείνη η μέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο Κι – Γιάνα Χούβερ, έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στη ιστορία της Λίβερπουλ, περνώντας αλλαγή, μόλις στα 16 του χρόνια. Για την ακρίβεια, 16 χρονών και 354 ημερών!

Βέβαια, το ντεμπούτο του δεν ήταν και… ονειρικό, καθώς βίωσε τον αποκλεισμό.

Ο Ολλανδός μπακ, αυτήν την στιγμή, αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ως δανεικός, από την ομάδα που τον… κέρδισε. Καλά καταλάβατε, μέχρι και τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ήταν κάτοικος «Μολινό».

Βέβαια, οι μόλις οκτώ συμμετοχές του, μαρτυρούν τον λόγο που δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Championship. Εκεί έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις έξι φορές.

Η πιο γεμάτη σεζόν του, ήταν η περσινή, η οποία ουσιαστικά του έδωσε το… εισιτήριο για την επιστροφή στο «Νησί». Με τη φανέλα της Οσέρ στη Ligue 1, ήταν καταπληκτικός. Μέτρησε 30 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Με τη Λίβερπουλ, το μόνο που κατάφερε, ήταν, να είναι μέρος της ομάδας που σήκωσε την Premier League, αλλά και το Champions League.

Γουλβς και Λίβερπουλ, ρίχνονται στη «μάχη» σήμερα (6/3), με το «Μολινό» να φορά τα… καλά του, ελπίζοντας σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων της ομάδας του Ρομπ Έντουαρτς.

Μια νίκη – πρόκριση μπορεί να… σοκάρει την ομάδα του Σλοτ, η οποία θα έχει ηττηθεί από την ίδια ομάδα σε διάστημα μόλις τριών ημερών. Πραγματικά, θα είναι απίστευτο!

Κωνσταντίνος Μακρής