Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Δύο άσοι και ένα ιδιαίτερο σερί της Σάλφορντ, για «ταμείο» στο England365!
Διαβάστε την πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο England365, με τρία ματς από τις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου! Εκκίνηση στις 17:00, όλα λαμβάνουν χώρα την ίδια ώρα, τρομερά ενδιαφέρουσα συνάντηση στη League Two, με τα αποτελέσματα της Σάλφορντ να έχουν… ιδιαίτερη ακολουθία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, με αποδόσεις της Novibet.
(2)(1).jpg)
Καλημέρα σε όλους!
Για μία ακόμη φορά, είμαστε εδώ, όπως σας λέω κάθε Σάββατο, με τρία διαφορετικά παιχνίδια, από όλες τις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Θα ξεκινήσουμε από την Championship, θα καταλήξουμε στη League Two και για τα υπόλοιπα θα σας μιλήσουν ο Big Ben και ο Δημήτρης Μανάκος με το «Tip of the Day». Όσον αφορά αυτά που σας προτείνω εγώ; Δύο άσοι και ένα διπλό, όλα τα ματς κάνουν σέντρα στις 17:00 και οι αποδόσεις φαντάζουν εξαιρετικές.
Ξεκινάμε, λοιπόν, από την 31η «στροφή» της Championship, όπου η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Τσάρλτον και δικαίως αποτελεί το φαβορί. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, δεν έχει χάσει από τις 17 Ιανουαρίου και το ματς με τη Χαλ, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν την στιγμή της κατηγορίας, στα πέντε τελευταία παιχνίδια.
Απεναντίας, στον δρόμο της βρίσκει μία ομάδα που έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της. Σκοράρει με το… σταγονόμετρο, ζορίζεται εκτός έδρας, δέχεται ένα γκολ ανά 90 λεπτά, κατά μέσο όρο. Ο άσος φαντάζει εξαιρετική επιλογή.
Δεύτερο παιχνίδι είναι αυτό της Μπόλτον με την Μπλάκπουλ και αν κάποιος καθίσει και αναλύσει τα στατιστικά στοιχεία, θα καταλάβει. Πολύ καλή η Μπόλτον στο «σπίτι» της, μετρά συνεχόμενες νίκες, δεν πείθει η Μπλάκπουλ και κυρίως, δεν συνηθίζει να φεύγει με αποτέλεσμα από εκεί.
Τρίτο και τελευταίο ματς αυτό με τη μεγαλύτερη απόδοση. Στη League Two, η συνάντηση της Τσέλτεναμ με τη Σάλφορντ, με τους γηπεδούχους να μην κερδίζουν για 1.5 μήνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν μεγαλύτερη συνέπεια.
Είναι φοβερά τα αποτελέσματα της Σάλφορντ. Έξι σερί G/G, τέσσερις ήττες και δύο νίκες, αλλά πριν από αυτό μετρούσε ένα μεγάλο αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις από τις 2 Δεκεμβρίου.
Την πιστεύω, είναι ευκαιρία να ανακάμψει, μπορεί να το κάνει στην έδρα μίας ομάδας που «παλεύει» να σωθεί και προς το παρόν, δεν κινδυνεύει άμεσα.
Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, με αποδόσεις της Novibet:
(17:00) Σαουθάμπτον – Τσάρλτον 1 στο 1.55
(17:00) Μπόλτον – Μπλάκπουλ 1 στο 1.55
(17:00) Τσέλτεναμ – Σάλφορντ 2 στο 1.80






















