Η Άστον Βίλα βάζει… 25 εκατομμύρια στα ταμεία της, αν ο Κώστας Τσιμίκας «βγει» στο Champions League με τη Ρόμα!

Η Άστον Βίλα τον περασμένο Ιανουάριο έκανε τους κατάλληλους χειρισμούς και μπορεί να βάλει, το προσεχές διάστημα, 25 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της. Αυτό βέβαια, εξαρτάται από τον Κώστα Τσιμίκα και τη Ρόμα. Αν πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο Champions League, οι «βίλανς» θα… πανηγυρίζουν.



Η Άστον Βίλα βάζει… 25 εκατομμύρια στα ταμεία της, αν ο Κώστας Τσιμίκας «βγει» στο Champions League με τη Ρόμα!

Μεγάλο ποσό, πολύ σημαντικό για την Άστον Βίλα, από το… πουθενά. Η ομάδα του Έμερι μπορεί να εισπράξει 25 εκατομμύρια το καλοκαίρι! Το μόνο που χρειάζεται είναι, να περάσει στο επόμενο Champions League ο Κώστας Τσιμίκας και η ομάδα του, η Ρόμα. Θα καταλάβετε γιατί το λέμε!

Οι «βιλανς» τον Ιανουάριο που μας πέρασε, έδωσαν δανεικό στην ομάδα της Ρώμης, τον Ντόνιελ Μάλεν. Στο συμβόλαιο που υπογράφηκε, υπάρχει όρος που λέει πως αν η Ρόμα περάσει στο Champions League και ο Ολλανδός έχει συμμετοχή στα μισά ματς της φετινής σεζόν, το deal θα μονιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, αυτό είναι κάτι που το θέλει η ομάδα και πρόκειται να συμβεί.

Επίσης, θα υπάρξουν κι άλλα έσοδα, καθώς, η Βίλα έχει βάλει ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Κωνσταντίνος Μακρής