Από το 1.90 της Κόβεντρι, στο ματς της… τετράδας: Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από την Championship!

Δύο ημέρες μένουν πλέον για την αλλαγή του ημερολογιακού έτους και στην Championship έχουμε «φουλ» αγωνιστική. Δώδεκα παιχνίδια, ματς… τετράδας, μία Κόβεντρι που δεν σταματά και μία Νόριτς που «παλεύει» για την επιβίωσή της. Διαβάστε την τριάδα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με αποδόσεις της Novibet, σε συνέχεια του καλού στοιχηματικού «μομέντουμ» που έχει προκύψει όλον τον Δεκέμβριο.



Από το 1.90 της Κόβεντρι, στο ματς της… τετράδας: Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου από την Championship!

Φίλες και φίλοι καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Μεσοβδόμαδα, παρότι η αγαπημένη μας συνήθεια προκύπτει κάθε Σάββατο, επιστρέφω με στοιχηματική πρόβλεψη στο England365, από την στιγμή που έχουμε μία μέρα γεμάτη με Championship.

Δώδεκα ματς, όλα δηλαδή, κάνουν την εμφάνισή τους στην 24η «στροφή» του πρωταθλήματος, με την Κόβεντρι να ανοίγει την «αυλαία» στις 20:00 ώρα Ελλάδος και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια να ακολουθούν.

Τρία ματς θα σας προτείνω και σήμερα, δύο ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά. Και ξεκινάμε από αυτό της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ με την Ίπσουιτς, με την Κόβεντρι να βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση. Οκτώ σερί νίκες στο «σπίτι» της, στο +8 από τους «διώκτες» της, η πρώτη ομάδα που έχει συγκεντρώσει 50+ βαθμούς στο μισό της σεζόν, μετά από 21 χρόνια στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Προβλέπω ένα κλειστό ματς σήμερα. Λίγα γκολ, παιχνίδι στο όριο, 2-3 τέρματα, δίχως μεγάλο ρίσκο από κάποια από τις δύο. Προσθέστε στην εξίσωση και το πόσο θα προσέξει στη συγκεκριμένη συνάντηση η Κόβεντρι, από την στιγμή που μετρά τέσσερις σερί ήττες από τους φιλοξενούμενους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Περνάμε στο G/G της Νόριτς με τη Γουότφορντ. Έκαναν τη νίκη που χρειάζονταν το Σαββατοκύριακο τα «καναρίνια», αλλά γενικώς δεν πείθουν. Πιο αξιόπιστοι οι φιλοξενούμενοι, ανοιχτό παιχνίδι, μπορούμε να δούμε γκολ και θέαμα, σε ικανοποιητική απόδοση.

Και κλείνουμε με το αμφίσκορο παιχνίδι της Μίντλεσμπρο με τη Χαλ. Όλα ανοιχτά, πολλά γκολ, δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα και διεκδικούν την άνοδο. Αναμένουμε να παίξουν ανοιχτά, όπως άλλωστε συνηθίζει η φιλοξενούμενη, η οποία απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς το Σάββατο, μένοντας στο 2-2 με την «ουραγό» Σέφιλντ Γουένσντεϊ…

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, με αποδόσεις της Novibet:

(20:00) Κόβεντρι – Ίπσουιτς 2-3 γκολ στο 1.91

(21:45) Νόριτς – Γουότφορντ G/G στο 1.65

(21:45) Μίντλεσμπρο – Χαλ G/G στο 1.70